Welkom
Skip Navigation Links
Je eigen reisverslag zonder moeite? Het is mogelijk.

Heel vaak zie je op Youtube of andere publieke media fragmenten van amateur videobeelden, die voortdurend gestoord worden door fouten in de opname. Met enkele montage ingrepen kan heel vaak van dit fragment een aangenaam en kort filmpje gemaakt worden. Alleen al maar de fouten uit het filmpje weghalen zorgt ervoor dat dit de moeite waard wordt om te bekijken. Je wilt toch ook niet als commentaar krijgen: "dislike" : de slechtste cameraman ooit. Zelfs een goede cameraman zal vermijden dat zijn minder geslaagde beelden getoond worden.

Je wil wel herinneringen van je reis bewaren, maar ofwel heb je heel veel materiaal dat weinig bijdraagt om de sfeer van de reis weer te geven, en soms zitten er parels in van goede en mooie beelden. Alleen hoe maak je daar een toonbaar geheel van? Het beperken van je reisverslag tot de essentie maakt het mogelijk om deze beelden om te vormen tot een kort reisverslag dat voldoende spanning biedt om het ook aan je vrienden en familie te tonen.

Je hebt heel veel filmmateriaal van het verleden van je kinderen, en je wilt dit gebruiken om hiervan iets te tonen op een huwelijksfeest. Alleen weet je niet hoe je daar moet aan beginnen.

Je hebt filmmateriaal van je laatste reis, maar beschikt niet over de juiste programma's, of kennis of tijd om deze filmpjes om te vormen naar een aangenaam en beknopt reisverslag.

Een voorbeeld : The African Black Oystercatcher

De korte documentaire die je hier kan bekijken is gefilmd met een eenvoudige Sony Handycam van een paar honderd Euro, zonder statief. Door alleen de beste beelden over te houden is dit aangenaam om te bekijken.

Prijsofferte

Indien je interesse hebt om jou beelden van op reis te laten omvormen tot een toonbaar geheel door een vakman, vraag ons gewoon een prijsofferte. Je kan dan voor jezelf uitmaken of je dit de moeite waard vind of niet. Of laat je liever je investering in de camera en de beelden die je bezit gewoon in de schaduw van de kast zitten? Of verplicht je je familie om je zoveelste saaie filmpje van de reis te tonen? Op DVD, een computerbestand, of voor publicatie in Youtube of Facebook. E-mail ons en wij nemen contact met je op.